NOVA POMOĆ ZA PENZIONERE STIŽE VEĆ 20. MAJA: Možete da proverite da li ste ostvarili pravo
Penzioneri, Foto: Ana Paunković

PENZIONERI

NOVA POMOĆ ZA PENZIONERE STIŽE VEĆ 20. MAJA: Možete da proverite da li ste ostvarili pravo

Kompletna rang-lista je 30. aprila objavljena na oglasnim tablama udruženja i odbora korisnika penzija i filijala PIO Fonda

Objavljeno:

Prijava penzionera za dodelu paketa solidarne pomoći preko Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije "Nezavisnost" završena je 29. aprila, a 20. maja počinje podela paketa, što je i objavljeno u najnovijem broju "Glasa osiguranika", glasila Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Kompletna rang-lista je 30. aprila objavljena na oglasnim tablama udruženja i odbora korisnika penzija i filijala PIO Fonda, a penzioneri imaju pravo prigovora na istu u roku ne dužem od osam dana od njihovog objavljivanja.

1 / 7 Foto: Beta/Dragan Gojić

O prigovorima odlučuje komisija sastavljena od članova Saveza penzionera Srbije i Udruženja penzionera Srbije "Nezavisnost".

Kada se završi obrada prigovora, konačne rang-liste biće utvrđene najkasnije do 17. maja, kako bi se omogućila blagovremena podela paketa zakazana za 20. maj.

Podsetimo, pravo na pomoć imaju pеnzionеri čija su primanja manja od 24.987,67 dinara, a oni pеnzionеri koji imaju primanja iz inostranstva, visinu iste trebalo je da dokumеntuju izvodom iz bankе, a obе njihovе pеnzijе u zbiru nе mogu biti vеćе od 24.987,67 dinara.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Kurir / Tamara Barbuzan / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.